Her på siden finder du opslag på Facebook fra danske medier. De virale nyheder importerer data hver time og viser her de 15 opslag brugerne har delt, anbefalet og kommenteret mest det seneste døgn, uge og måned.

Hvis du har en adblocker, som for eksempel Ghostery, installeret skal du muligvis slå adblcokeren fra for at se opslagene.

Det seneste døgn:

Den seneste uge:

Tag "De virale nyheder" med i lommen og bevar konstant overblikket over, hvilke historier danskerne deler, anbefaler og kommenterer på tværs af sociale platforme. Følg de virale nyheder via Facebook, Twitter eller RSS. Hvis oplever problemer med eller har forslag til en af tjenesterne, er du velkommen til at kontakte filip@sdu.dk.

De virale nyheder er udviklet af journalistisk lektor Filip Wallberg ved Center for Journalistik ved Syddansk Universitet. Filip Wallberg forsker og underviser i digitale og sociale medier. Følg @fiwa på Twitter eller kontakt Filip Wallberg: flopper.dk.

deviralenyheder.dk indsamler statistik via Google Analytics. Hent "Google Analytics Opt-out Browser Add-on" til din browser for at blive undtaget for dataindsamlingen. Desuden er følgende eksterne tjenester implementeret på deviralenyheder.dk: Keen IO, Facebook, Twitter og New Relic.